Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Spaanse grens

Plant u tijdens uw verblijf in de Landes een tussenstop aan de Spaanse grens? In anderhalf uur van de camping Eurosol langs de Côte d'Argent kunt u Irun of San Sebastian bereiken voor een tussenstop in het teken van natuur en cultuur.

Irun

Irun is een grensplaats tussen Spanje en Frans Baskenland en is niet alleen een commerciële doorlaatpost. De stad heeft een rijk historisch verleden, zoals blijkt uit de kerk van Santa María del Juncal die in de 16e eeuw werd gebouwd of het Museo Romano Oiasso. Er zijn ook vele andere activiteiten zoals kajakken, golf, paardrijden, gastronomische markten, enz.

San Sebastian

San Sebastian is een badplaats gelegen in het hart van een prachtige baai, genaamd "La Concha", en heeft veel natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. Strand, architectuur, talrijke musea, gastronomie, adembenemende wandelingen, alles is verzameld om aangename momenten door te brengen.
Onder de plaatsen die u niet mag missen, heeft u de keuze om de Goede Herderskathedraal van San Sebastian, de Basiliek van Santa Maria del Cuore, het San Telmo Museum, de eeuwenoude kabelbaan van de berg Igueldo, het Aiete Cultuurpark, het aquarium, enz. te ontdekken.

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
C’est si Bon
De nieuwe Aquitaine regio
Moliets-et-Maa
Messanges
Vieux-Boucau-les-Bains
Soustons
Hossegor
Dax
Capbreton
Biscarrosse
Oceaan en strand
Surfen in de Landes
De Landes-meren
Cultuur en vrije tijd
Gastronomie
Ferias van het Zuidwesten
Het Landes-bos
Baskenland