Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Toerisme in de Landes

Kom heerlijk ontspannen op het brede strand, zoek verfrissing in de machtige golven van de Atlantische Oceaan, en geniet al wandelend of met de fiets van de ongerepte natuur in de uitgestrekte bossen van de Landes.

Kom naar het openluchtmuseum in Marquèze, bezoek de gezellige markten met heerlijke streekproducten, de Courant d'Huchet, de Pyreneeën, het Baskenland, de gezellige stadjes en dorpjes Dax, Léon, Mimizan, Vieux-Boucau, Hossegor, Bayonne, Biarritz, Saint Jean de Luz, Lourdes, Arcachon, San Sebastian, en de Duin van Pyla (110m).

... De "Sud-Ouest" van Frankrijk staat bekend om de goede keuken. Talrijke gezellige en goede restaurantjes in typische Landes-stijl laten u hiermee graag kennis maken.

C’est si Bon
Ontdek
De nieuwe Aquitaine regio

Pak een paar van de 2.200 jaarlijkse zonne-uren mee en ontdek het strand en de golven, de pijnbomenbossen, de meren, de rijke smaakvolle streekkeuken, het culturele erfgoed en de talloze sportmogelijkheden.

Ontdek
Moliets-et-Maa
Ontdek
Messanges

Messanges is een badplaats op slechts 20 minuten van Eurosol en staat bekend om het witte zandstrand, de fiets- en wandelpaden en de talrijke sportmogelijkheden.

Ontdek
Vieux-Boucau-les-Bains

Vieux-Boucau is een badplaats op 20 minuten van Eurosol en is een mengeling van baskisch erfgoed en tradities uit de Landes.

Ontdek
Soustons

Soustons, op 30 minuten van Eurosol, bezit een gevarieerd landschap tussen oceaan en enkele binnenmeren en biedt de mogelijkheid tot het beoefenen van verschillende watersportvarianten (kano, kayak, windsurfen, …)

Ontdek
Hossegor

Hossegor is één van de bekendste surfsports van Europa, onder andere door de organisatie van verschillende grote, internationale surfkampioenschappen. Op slechts 40 minuten van Eurosol, heft Hossegor tevens één van de mooiste golfcomplexen van onze streek

Ontdek
Dax

Dax is een kuuroord uit de Romeinse tijd en is bekend om de helende werking van het warme water uit de bron die midden in het centrum ligt. Op slechts 35 km van Eurosol, is Dax een zeer geschikte plaats voor een dagtocht met de hele familie.

Ontdek
Capbreton

Capbreton is de buurman van Hossegor en biedt volop mogelijkheden voor fietsers, surfers en wandelaars. Ligt op 40 minuten van Eurosol.

Ontdek
Biscarrosse
Ontdek
Oceaan en strand

Kom heerlijk ontspannen op het kilometerslange witte zandstrand van de Atlantische kust en zoek verkoeling in de prachtige golven van de oceaan. Al dit moois op slechts 700 meter van Camping EUROSOL !

Ontdek
Surfen in de Landes
Ontdek
De Landes-meren
Ontdek
Cultuur en vrije tijd
Ontdek
Gastronomie

De « Sud-Ouest » van Frankrijk staat bekend om de goede keuken. Talrijke gezellige en goede restaurantjes in typische Landes-stijl laten u hiermee graag kennis maken. Proef de « klassiekers » als de « Salade Landaise », de « Foie Gras »...

Ontdek
Ferias van het Zuidwesten
Ontdek
Het Landes-bos
Ontdek
Baskenland
Ontdek
Spaanse grens
Ontdek
 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :