COVID-19 Informatie

COVID-19 Informatie

UPDATE van 15 juli 2020

Geachte kampeerders,

De zomer komt met rasse schreden dichtbij. Sinds een paar maanden ziet de wereld er anders uit en om de veiligheid van onze gasten en ons personeel te garanderen hebben wij ons aan moeten passen en nieuwe regels, beperkingen en verplichtingen op moeten stellen. Deze willen we nu graag met u delen zodat u zich hierop kunt voorbereiden voor u op weg gaat en deze geen verrassing zullen zijn bij aankomst. Alle onderstaande regels zijn ervoor om ieders veiligheid en gezondheid te garanderen en deze kunnen altijd nog wijzigen als de sanitaire situatie hierom vraagt. We rekenen erop dat al onze gasten deze zullen respecteren.

Receptie: In de receptie kunnen we maximaal twee personen tegelijk ontvangen. Onze medewerkers ontvangen u achter plexiglas en alle voorwerpen waarmee u in contact mocht komen (sleutels, pinautomaat, etc.) worden systematisch gedesinfecteerd.

Sanitairgebouwen: Het sanitair wordt regelmatig door ons personeel gereinigd en gedesinfecteerd. Desinfecterende gel staat tot uw beschikking voor het betreden van het sanitair. Denk om het dragen van een mondkapje in de smalle gangen en desinfecteer zelf ook de deurknoppen en waterkranen voor en na gebruik met een tissue en een ontsmettingsmiddel. Pas op: mondkapjes, lingettes en andere schoonmaakdoekjes dienen na gebruik in de vuilnisbak te worden gegooid en vooral niet in onze toiletten!

Zwembaden: Om de 4m²-regel te garanderen, zullen maximaal 140 personen tegelijk in en rond de baden worden toegelaten. Drie tijdszones van drie uur zullen eventueel worden ingesteld als dit aantal wordt gepasseerd. Een desinfectiegel staat tot uw beschikking bij de ingang. Dit jaar zullen er minder ligbedden rond de zwembaden staan en de gebruiker is verplicht hierop een badhanddoek te draperen. Denk aan de afstand tussen de personen.

Animatie (hoogseizoen): De speeltuinen en sportvelden zijn geopend en mogen maximaal 10 personen tegelijk ontvangen. In de Kids Club worden aangepaste activiteiten georganiseerd. Onze animatrices dragen mondkapjes en handgel staat tot ieders beschikking. Aan de kinderen van de Mini Club vragen we hun eigen etui met kleurpotloden en stiften mee te brengen. Voor de ouderen worden aangepaste sportactiviteiten georganiseerd waarbij contactsporten zullen worden gemeden. De liefhebbers van (tafel-)tennis en jeu-de-boules raden we aan hun eigen rackets en ballen mee te brengen. Avondentertainment vindt 3 maal in de week plaats en zal voornamelijk bestaan uit live muziek. De Eurosol-soirées kunnen deze zomer niet plaatsvinden.

Kampwinkel: Onze winkel is elke dag geopend en handgel staat tot uw beschikking voordat u de winkel binnengaat. Uit respect voor de andere klanten raden we u aan een mondkapje mee te nemen et dit te dragen als er veel winkelende klanten zijn.

Fietsverhuur: Deze functioneert normaal met respect voor de hygiëneregels en voldoende afstand tussen de klanten.

Bar & Restaurant: De afstand tussen de tafels is vergroot en er geldt een maximum van 10 personen per tafel.

Huuraccommodaties: Onze huuraccommodaties worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Een minimum van 6 uur zal worden aangehouden tussen vertrek en aankomst van de volgende gast. Matrasbeschermers worden door ons geleverd en de gast is verplicht deze zelf om de matrassen te doen. Uit hygiënische redenen kunnen we deze zomer geen dekbedden en hoofdkussens in de accommodaties leveren. We vragen onze gasten deze zelf mee te brengen. Huur van lakens en handdoeken is mogelijk maar dient minstens 10 dagen voor aankomst te worden aangevraagd. Aan het einde van de vakantie dienen de lakens en handdoeken in afgesloten doorzichtige plastic zakken te worden achtergelaten. Deze worden door de camping geleverd. Houd ramen en deuren zoveel mogelijk geopend.

Dit zijn de maatregelen die wij tot nu toe hebben moeten treffen om iedereen een veilige vakantie te garanderen. Regels alleen zullen ons echter niet beschermen als deze niet worden opgevolgd. Daarom verwachten we dat iedereen deze en de volgende 5 basisregels respecteert:

- Was regelmatig uw handen,

- Hoest en nies in de elleboog of in een papieren zakdoek,

- Gooi een gebruikte zakdoek meteen in een vuilnisbak,

- Begroet elkaar zonder handenschudden en zoenen,

- Houd een afstand van 1m50 tussen elkaar.

SAMEN ZIJN WE VERANTWOORDELIJK VOOR EEN FIJNE VAKANTIE !