UPDATE van 30 April 2021.

Geachte kampeerders,

De crisis die wordt veroorzaakt door het coronavirus laat zich in de hele wereld voelen. Wij doen er alles aan om de veiligheid van ons personeel en onze gasten te garanderen.

Op dit moment is ook voor ons de komende tijd onzeker en op pragmatische wijze passen wij ons aan de voortdurend veranderende actualiteit aan. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Belangrijk nieuws van de Franse regering, de verschillende gezondheidsinstanties en onze nationale Federatie van Campings zal op deze pagina worden besproken. Graag nodigen wij u dan ook uit deze pagina regelmatig te bezoeken.

We ontvangen veel vragen over de reserveringen en we doen onze uiterste best deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Hieronder vindt u enkele antwoorden op veelgestelde vragen.

Past u goed op uzelf en uw dierbaren en hopelijk tot gauw!

Françoise en Patrick

================================================

Na de aankondiging van de Franse regering op 29 april 2021, vindt u hieronder de kalender met maatregelen die zowel ons als u aangaan. Let u erop dat een negatief verloop van het virus deze kalender kan wijzigen.

15 mei 2021: - Opening van de camping

                    - Opening van de kampwinkel

                    - Onze zwembaden mogen tot nader order niet worden geopend

                    - Avondklok om 19.00 uur

19 mei 2021: - Opening van onze bar (alleen consumptie op het buitenterras en maximal 6 personen aan een tafel)

                     - Avondklok om 21.00 uur

9 juni 2021:   - Opening van ons restaurant (zowel binnen als op het buitenterras)

                     - Mogelijkheid om buitenlandse toeristen te ontvangen MET Coronapaspoort

                     - Avondklok om 23.00 uur

30 juni 2021: - “Normale” opening van alle diensten met inachtneming van de hygiëneregels en afstand bewaren

                     - Einde van de avondklok  

================================================

Wat gebeurt er als ik mijn reservering moet annuleren ?
In het geval van Coronavirus tijdens  uw vakantiedata, ontvangt u volledige restitutie van uw betaling(-en) in de volgende gevallen :

1 / Eén van de personen ingeschreven op het reserveringsformulier is besmet met het Coronavirus (een medische verklaring is noodzakelijk),

2 / De camping ligt in een streek waarvoor de overheid een ongunstig of negatief reisadvies heeft afgegeven voor uw verblijfsdata.

Voor andere annuleringsredenen zullen onze Algemene Reserveringsvoorwaarden worden toegepast.

================================================

Ik wil deze zomer graag naar Eurosol komen; wat is belangrijk om te weten ?
Om de veiligheid van onze gasten en ons personeel te garanderen hebben wij ons aan moeten passen en nieuwe regels, beperkingen en verplichtingen op moeten stellen. Deze willen we hier graag met u delen zodat u zich hierop kunt voorbereiden voor u op weg gaat en deze geen verrassing zullen zijn bij aankomst. Alle onderstaande regels zijn ervoor om ieders veiligheid en gezondheid te garanderen en deze kunnen te allen tijde wijzigen als de sanitaire situatie hierom vraagt. We rekenen erop dat al onze gasten deze zullen respecteren.

Receptie: In de receptie kunnen we maximaal twee personen tegelijk ontvangen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Onze medewerkers ontvangen u achter plexiglas en alle voorwerpen waarmee u in contact mocht komen (sleutels, pinautomaat, etc.) worden systematisch gedesinfecteerd.

Sanitairgebouwen: Het sanitair wordt regelmatig door ons personeel gereinigd en gedesinfecteerd. Desinfecterende gel staat tot uw beschikking voor het betreden van het sanitair. Denk om het dragen van een mondkapje in de smalle gangen en desinfecteer zelf ook de deurknoppen en waterkranen voor en na gebruik met een tissue en een ontsmettingsmiddel. Pas op: mondkapjes, lingettes en andere schoonmaakdoekjes dienen na gebruik in de vuilnisbak te worden gegooid en vooral niet in onze toiletten! 

Zwembaden: Onze zwembaden mogen tot nader order niet worden geopend ! Zodra opening weer is toegestaan, en om de 4m²-regel te garanderen, zullen maximaal 140 personen tegelijk in en rond de baden worden toegelaten. Indien nodig zullen drie tijdszones van drie uur worden ingesteld waarvoor kan worden ingeschreven (deze maatregel hebben we in 2020 niet toe hoeven passen). Een desinfectiegel staat tot uw beschikking bij de ingang. Dit jaar zullen er geen ligbedden rond de zwembaden staan. Denk aan de afstand tussen de personen.

Animatie (hoogseizoen): De speeltuinen en sportvelden zijn geopend en mogen maximaal 10 personen tegelijk ontvangen. In de Kids Club worden aangepaste activiteiten georganiseerd. Onze animatrices dragen mondkapjes en handgel staat tot ieders beschikking. Aan de kinderen van de Mini Club vragen we hun eigen etui met kleurpotloden en stiften mee te brengen. Voor de ouderen worden aangepaste sportactiviteiten georganiseerd waarbij contactsporten zullen worden gemeden. De liefhebbers van (tafel-)tennis en jeu-de-boules raden we aan hun eigen rackets en ballen mee te brengen. Avondentertainment vindt 3 maal in de week plaats en zal voornamelijk bestaan uit live muziek. De Eurosol-soirées kunnen deze zomer niet plaatsvinden.

Kampwinkel: Onze winkel is elke dag geopend en handgel staat tot uw beschikking voordat u de winkel binnengaat. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Fietsverhuur: Vanaf 5 juni 2021 functioneert deze normaal met respect voor de hygiëneregels en voldoende afstand tussen de klanten.

Bar & Restaurant: De afstand tussen de tafels is vergroot en er geldt een maximum van 6 personen per tafel.

Huuraccommodaties: Onze huuraccommodaties worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Een minimum van 6 uur zal worden aangehouden tussen vertrek en aankomst van de volgende gast. Matrasbeschermers worden door ons geleverd en de gast is verplicht deze zelf om de matrassen te doen. Uit hygiënische redenen kunnen we ook aanstaande zomer geen dekbedden en hoofdkussens in de accommodaties leveren. We vragen onze gasten deze zelf mee te brengen. Huur van lakens en handdoeken is mogelijk maar dient minstens 10 dagen voor aankomst te worden aangevraagd. Aan het einde van de vakantie dienen de lakens en handdoeken in afgesloten doorzichtige plastic zakken te worden achtergelaten. Deze worden door de camping geleverd. Houd ramen en deuren zoveel mogelijk geopend.

Alle bovengenoemde maatregelen zijn door ons genomen zodat u met een gerust hart kunt reserveren en naar Eurosol kunt komen. Bovendien zal aan alle sanitaire verplichtingen worden voldaan die door onze regering, de verschillende gezondheidsorganisaties en onze Federatie van Campings worden opgelegd.

UW EN ONZE VEILIGHEID ZIJN ONZE PRIORITEIT !!!

Retour