Réserver
Je réserve
Du
Au
  Voir la vidéo du camping

Kampeervakanties in de Landes: een bron van welzijn in de buitenlucht voor senioren!

Kamperen heeft een speciale plaats in de harten van gepensioneerde vakantiegangers. En voor een aangename vakantie aan zee en midden in de natuur is het departement Landes een ideale bestemming voor senioren. We vertellen je waarom!

De Landes: een ideale bestemming voor senioren

Kamperen in de Landes is een uitstekende manier voor gepensioneerden om zich los te maken van de dagelijkse routine, tijd buiten door te brengen en te genieten van de vele vrijetijds- en ontspanningsactiviteiten. Onze regio biedt de rust, de gemoedsrust en de geneugten van het buitenleven die gepensioneerden zoeken voor hun vakantie. Het departement heeft een aangenaam klimaat dat perfect is voor ouderen. De landschappen van de Landes zijn weelderig: prachtige stranden met duinen, het immense dennenbos van de Landes, meren met zilveren reflecties... Ook het culturele erfgoed is opmerkelijk, evenals de gastronomie van de Landes, een van de beste van het zuidwesten (Ah de foie gras!).

Het voordeel van kamperen is dat je alles in de buurt hebt!

Een trend die aan een echte vraag voldoet! De camping biedt gepensioneerden een zeer rustige omgeving, talrijke recreatiemogelijkheden en lokale diensten om hun vakantie te vergemakkelijken. Onze EUROSOL Camping Club in Vielle Saint-Girons heeft bijvoorbeeld een restaurant ter plaatse waar u lekker kunt eten, een minimarkt waar u uw boodschappen kunt doen zonder de auto of camper te nemen, een bakkerij, een wasserette met wasmachines, droogtrommels en strijkfaciliteiten. Er is zelfs een kapper en een osteopaat! Praktisch gezien is het een comfortabel en probleemloos verblijf.

Activiteiten om u actief te houden

Vakantie in de Landes biedt een breed scala aan activiteiten voor gepensioneerde vakantiegangers: ontspannen op het strand, wandelen of fietsen in het bos, culturele bezoeken, vissen, golfen, gastronomische stops, kuurtoerisme en nog veel meer. En niet te vergeten de animatie op uw 4-sterren camping in de Landes. Als u in beweging wilt komen en mensen wilt ontmoeten, kunt u kiezen uit de activiteiten die door het animatieteam worden aangeboden: waterruimte om te zwemmen en aquagymlessen, petanquetoernooien, minigolf, tennis, dansavonden, enz.

Comfortabele campingaccommodatie

Bij het plannen van een kampeervakantie is het belangrijk rekening te houden met uw behoeften op het gebied van accommodatie en comfort. In ons openluchthotel in de Landes wachten verschillende soorten seizoensverhuur op u: stacaravans, chalets en lodges die perfect zijn uitgerust om van optimaal comfort te genieten. Dit alles in een natuurlijke en groene omgeving!

Buiten het seizoen gaan, het voorrecht van de leeftijd

Kamperen is een bijzonder betaalbare vorm van accommodatie in vergelijking met andere vormen van reizen of vrije tijd. Ten slotte kunt u met pensioen gaan buiten het seizoen, tegen zeer voordelige tarieven, ver van de drukte. In een stacaravan of met uw camper, u kunt tot 15% korting krijgen op uw kampeertrip buiten de schoolkalender.

Vakantie: hulp voor gepensioneerden

Gepensioneerd zijn betekent niet noodzakelijk dat je een groot inkomen hebt. Onder bepaalde voorwaarden kunnen gepensioneerden profiteren van verschillende vormen van bijstand waarmee zij hun vakantie geheel of gedeeltelijk kunnen financieren.

Het ANCV (Agence nationale pour les chèques-vacances) heeft ook een dienst voor ouderen met een handicap om hen te helpen bij het plannen van hun vakantie. Dit is de "Senioren op vakantie" regeling.

De kaart "Seniorenvoordeel SNCF" geeft de houder recht op 30% korting op een retourreis met een TGV Inouï, TER of Intercités trein tijdens de blauwe periode. Begeleidende kinderen (maximaal drie) tussen 4 en 11 jaar kunnen ook profiteren van een korting. Profiteer ervan om met uw kleinkinderen op vakantie te gaan!

Dus, ben je klaar om te gaan kamperen?

Ideaal gelegen in Saint-Girons Plage, tussen Arcachon en Biarritz, verwelkomt camping **** EUROSOL u van mei tot september. Op slechts 700 meter van de Atlantische Oceaan en het grootste en mooiste strand van de Landes, biedt onze campingclub u een oase van rust, ideaal voor rust en ontspanning. Als u niet via internet wilt reserveren, kunt u dat ook telefonisch doen: 05 58 47 90 14.

foto@Julita, Pixabay

mardi 14/02/2023 - 09:28:00
Cet article vous a plu ? Partagez-le !
 
 

Découvrez notre gamme d’hébergements :