Réserver
Je réserve
Du
Au
  Voir la vidéo du camping

Family camping in the Landes : our animations and activities for children

Kinderen, de kleine wolven, de stukjes kool... hoe je ze ook noemt, we weten allemaal dat ze beweging en plezier nodig hebben, vooral op vakantie! En dat is goed nieuws, want op de camping Eurosol in de Landes zijn er tal van activiteiten voor kinderen en tieners!

Het zwembad met speels peuterbad

Welk kind zou niet graag een dagje naar het zwembad gaan? Uw familiecamping in de Landes Eurosol biedt u een prachtig zwemparadijs met een overdekt en verwarmd zwembad.

Een onuitputtelijke bron van plezier, het zwembad is een plek waar vooral kinderen van genieten: duiken, zwemmen in warm water, zich vrij voelen als een visje in de oceaan. En om de kleintjes een plezier te doen, is er een groot speels pierenbad voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Voor ieders veiligheid is het zwemmen in de zomer onder toezicht.

De kinderclub van de camping

Wanneer u met uw gezin gaat kamperen, is het belangrijk om leuke activiteiten voor uw kinderen te vinden. Hier kan een kinderclub goed van pas komen.

Uw kleintjes zijn welkom in de kinderclub vanaf 5 jaar, met elke week een ander themaprogramma. Het animatieteam zorgt voor uw "kleine duivels" en organiseert activiteiten die aangepast zijn aan hun leeftijd: teamspelletjes, creatieve workshops, schattenjacht, show maken, dansen, enz. De kleine kampeerders kunnen nieuwe vrienden maken, plezier maken en zich vermaken terwijl de ouders genieten van wat vrije tijd.

Sportveld en jeugdsporttoernooien

Zoals we weten zijn kinderen en tieners rusteloos. Het is belangrijk om activiteiten te vinden die ze leuk vinden en ze bezig te houden tijdens de vakantie. Hiervoor is niets beter dan sporten!

De "kleine atleten" zullen hun geluk vinden op het sportveld van de camping, waar ze vriendschappelijke toernooien kunnen organiseren, elkaar kunnen uitdagen en plezier kunnen maken in de frisse lucht. Op het programma staan tafeltennis, voetbal, basketbal, handbal, beachvolleybal en waterpolo in het zwembad. Iets om te trainen, te zweten en plezier te hebben!

De speeltuin voor de kleintjes

De kleintjes worden niet vergeten! Onze familiecamping in de Landes heeft drie buitenspeeltuinen voor de kleintjes!

Genesteld in een prachtige natuurlijke omgeving, omgeven door bomen en groene ruimten, bieden onze kinderspeelplaatsen een ontspannende en recreatieve ruimte om steeds opnieuw te spelen. Er zijn glijbanen, schommels, een mini-avonturenparcours om te beklimmen, een trampoline en een springkasteel om uw kleintjes te laten springen van plezier. Alles is ingericht om de veiligheid van de kinderen te garanderen: robuuste speeltoestellen, een zandbodem om valpartijen op te vangen.

Midgetgolf

Minigolf is een zeer populaire activiteit voor kinderen en brengt plezier en spanning op de camping. Ideaal om de kleintjes aan het swingen te krijgen!

Vanaf 4 jaar kunnen golfers in korte broek Tiger Wood spelen en hun ouders uitdagen. Deze miniatuurversie van traditioneel golf is gemakkelijker en leuker voor kinderen, met een kleurrijk parcours, leuke obstakels en spannende uitdagingen, en een golfclub die korter, lichter en gemakkelijker te hanteren is.

mardi 18/04/2023 - 10:04:00
Cet article vous a plu ? Partagez-le !
 
 

Découvrez notre gamme d’hébergements :