Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Moliets-et-Maa

Moliets, een typisch Landesdorp, wordt ook gekenmerkt door de aanwezigheid van het huchet huidige natuurgebied. Ook wel bekend als de "Landes Amazon", deze natuurlijke site kan te voet worden ontdekt door de gemarkeerde paden te volgen of door te galopperen (boot) met een schipper als gids vanaf het meer van Léon. De site is toegankelijk in slechts 20 minuten van de camping Eurosol.

Tijdens uw verblijf in Moliets bieden twee stranden zich aan voor wie wil surfen, plezier maken of ontspannen. Het hoofdstrand is een van de grootste stranden van de Landeskust en is ideaal om te surfen. Voor meer rust gaat u naar het kurkeikenstrand, dat beschut is tegen de drukte. Als u ten slotte nieuwe landschappen wilt ontdekken, zal het strand aan de monding van de rivier ideaal blijken te zijn!

Het bos van de Landes strekt zich uit over de hele regio, waardoor het mogelijk is om prachtige fietstochten te maken door de velodyssée of andere gemarkeerde paden te volgen.

Golfliefhebbers kunnen het hele jaar door terecht op de Molietsgolfbaan. Gelegen tussen bos en oceaan is het bijzonder aangenaam om te oefenen op de 9- en 18-holes banen.

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
C’est si Bon
De nieuwe Aquitaine regio
Messanges
Vieux-Boucau-les-Bains
Soustons
Hossegor
Dax
Capbreton
Biscarrosse
Oceaan en strand
Surfen in de Landes
De Landes-meren
Cultuur en vrije tijd
Gastronomie
Ferias van het Zuidwesten
Het Landes-bos
Baskenland
Spaanse grens