Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Camping Frankrijk des Landes met de oceaan op 700 m en de pijnbomen: geluk in de familie!

Onze Camping Club **** in de Landes

Langs de Atlantische kust, met uw voeten op het witte zand, ontdekt u onze camping Eurosol in St Girons in de Landes. U bent met uw gezin en u zoekt een warme en vriendelijke sfeer op een paar stappen van het strand, wacht niet langer om uw verblijf op de camping Eurosol te boeken. Het is met plezier dat de Landeskust u van de zomer tot de herfst verwelkomt.
Ontdek zijn uitzonderlijk natuurlijk erfgoed met het Regionaal Park van de Landes de Gascogne dat bestaat uit een groot dennenbos. Of u nu gaat fietsen, wandelen of kanoën, vergeet niet om foto's te maken van de prachtige panorama's.

Wateractiviteiten voor iedereen

Jong en oud, kom genieten van uw verblijf in ons zwemparadijs met een overdekt zwembad waar in de zomer en de herfst gezwommen kan worden, buitenbaden, een speels peuterbad voor de allerkleinsten en glijbanen voor de kleine sensaties.

 
 
 
ZwembadenAnimatiesDiensten

Campingaccommodatie in het hart van de Landes

In deze familiale en vriendelijke omgeving bieden wij stacaravans en chalets te huur aan die geschikt zijn voor maximaal 6 personen, Camp-étoiles, Amourette- tenten, Kenya-lodges, Safari-lodges, Jungle-lodges, Indiana-lodges en ten slotte Sunset-lodges. Een ruime keuze voor een comfortabel verblijf op camping Eurosol in Saint Girons. Voor de liefhebbers van de Landes natuur heeft u de mogelijkheid om een kampeerplaats te reserveren waar u uw tent, caravan of camper kunt plaatsen. U zult volop genieten van uw vakantie in de Landes.

Meer info
 

Een idyllische situatie in de Landes

De camping ligt op slechts 700 meter van het grote strand van St Girons. De immense Landes kustlijn strekt zich uit over 13 km. Als u een watersportliefhebber bent, kunt u uw sessie surfen, kitesurfen, windsurfen en vele andere activiteiten boeken.
Als u van fietsen houdt, neem dan het Saint Girons fietspad richting het strand van Cap. Iets verder landinwaarts begint het parcours in Vielle en komt u aan in het natuurgebied van de Etang de Léon en de Courant d'Huchet. Deze site is een rijke geschiedenis voor de fauna en flora als u een rondleiding wilt volgen midden in de natuur.

*Photo Courant d'Huchet

Meer info
 

De Camping Blog

Het hele jaar door praten we met u over de Landes, onze favoriete hoekjes, Landes gebruiken, onze favorieten en het leven op onze camping.

TOP 5 water activities and beach games to try this summer!

With more than 100 km of beaches, the Landes is the ideal destination to try new activities by the sea. From beach-rugby to Mölkky and Hawaiian canoeing, here are five sports and leisure activities that will be a hit on the Landes beaches this summer!

TOP 5 des activités nautiques et jeux de plage à tester cet été !

Avec plus de 100 km de plages, les Landes est la destination idéale pour tester de nouvelles activités en bord de mer. Du beach-rugby au Mölkky en passant par la pirogue hawaïenne, voici cinq sports et loisirs qui vont cartonner sur les plages landaises cet été !

TOP 5 Wassersportaktivitäten und Strandspiele, die du diesen Sommer testen solltest!

Mit über 100 km Stränden ist Les Landes das ideale Reiseziel, um neue Aktivitäten am Meer auszuprobieren. Von Beach-Rugby über Mölkky bis hin zum Hawaii-Kanu: Hier sind fünf Sportarten und Freizeitbeschäftigungen, die diesen Sommer an den Stränden der Landes ein Renner sein werden!

Zie alle Blog-artikelen