Ons zwembadencomplex ... gewoon heerlijk genieten.

Onze camping beschikt over een prachtig exotisch gelegen, ruim opgezet watercomplex. En of u nu verfrissing zoekt in het water of gewoon heerlijk wilt luieren op één van de vele comfortabele ligbedden, hier bent u echt op vakantie ! Alle zwembaden zijn gratis voor onze gasten en worden in hoogseizoen bewaakt door gediplomeerde badmeesters.
Camping Frankrijk Landes : Profitez de notre parc aquatique dans les Landes

ONZE ZWEMBADEN

- 2 ruime bassins (8 x 18m & 10 x20m),
- 1 zwem- en speelbassin (6 x 12m) dat in het voor- en naseizoen overkapt en verwarmd wordt),
- 1 grappig kinderbad voor de kleinsten (0-6 jaar).

Camping Frankrijk Landes : Un grand bassin rectangulaire de 20 m x 10 m

ONZE GROTE BADEN

Eurosol beschikt over 2 grote zwembaden waarin heerlijk verkoeling wordt gevonden en waarin eventueel baantjes getrokken kunnen worden. Deze zwembaden hebben een diepte vanaf 90 cm en gaan tot 3 m voor de ervaren zwemmers.

Camping Frankrijk Landes : profitez de la piscine en toute saison avec la piscine couverte

ONS VERWARMDE BAD

Met een aflopende diepte van 60 cm naar 1m65, is dit zwem- en speelbassin geschikt voor de wat minder ervaren zwemmers. In het hoogseizoen is dit een openluchtbad maar in de maanden mei, juni en september wordt dit bad overdekt en verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 28°C.

Camping Frankrijk Landes : Pataugeoire ludique

ONS LUDIEKE PIERENBAD

Voor onze jongste gasten (0-6 jaar) hebben we een rustig gelegen pierenbad (met een diepte van 30 cm) waar de mini-glijbaan en de waterspugende reuzendieren niet alleen de kinderen amuseren. Hier kunnen de kinderen lekker ongestoord spelen en spatteren.