Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Watergebied 7 dagen per week geopend in de Landes-regio

Onze camping beschikt over een prachtig exotisch gelegen, ruim opgezet watercomplex. En of u nu verfrissing zoekt in het water of gewoon heerlijk wilt luieren op één van de vele comfortabele ligbedden, hier bent u echt op vakantie ! Alle zwembaden zijn gratis voor onze gasten en worden in hoogseizoen bewaakt door gediplomeerde badmeesters.

Onze zwembaden

- 2 ruime bassins (8 x 18m & 10 x20m),
- 1 zwem- en speelbassin (6 x 12m) dat in het voor- en naseizoen overkapt en verwarmd wordt),
- 1 grappig kinderbad voor de kleinsten (0-6 jaar).

Onze grote baden

Eurosol beschikt over 2 grote zwembaden waarin heerlijk verkoeling wordt gevonden en waarin eventueel baantjes getrokken kunnen worden. Deze zwembaden hebben een diepte vanaf 90 cm en gaan tot 3 m voor de ervaren zwemmers.

Ons verwarmde bad

Met een aflopende diepte van 60 cm naar 1m65, is dit zwem- en speelbassin geschikt voor de wat minder ervaren zwemmers. In het hoogseizoen is dit een openluchtbad maar in de maanden mei, juni en september wordt dit bad overdekt en verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 28°C.

Ons ludieke pierenbad

Voor onze jongste gasten (0-6 jaar) hebben we een rustig gelegen pierenbad (met een diepte van 30 cm) waar de mini-glijbaan en de waterspugende reuzendieren niet alleen de kinderen amuseren. Hier kunnen de kinderen lekker ongestoord spelen en spatteren.

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
Speeltuinen
Kids club
Animatie overdag
Animatie 's avonds
Sportaktiviteiten
Infrastructures Sportives