Toerisme

Kom heerlijk ontspannen op het brede strand, zoek verfrissing in de machtige golven van de Atlantische Oceaan, en geniet al wandelend of met de fiets van de ongerepte natuur in de uitgestrekte bossen van de Landes.

Kom naar het openluchtmuseum in Marquèze, bezoek de gezellige markten met heerlijke streekproducten, de Courant d’Huchet, de Pyreneeën, het Baskenland, de gezellige stadjes en dorpjes Dax, Léon, Mimizan, Vieux-Boucau, Hossegor, Bayonne, Biarritz, Saint Jean de Luz, Lourdes, Arcachon, San Sebastian, en de Duin van Pyla (110m).

... De "Sud-Ouest" van Frankrijk staat bekend om de goede keuken. Talrijke gezellige en goede restaurantjes in typische Landes-stijl laten u hiermee graag kennis maken.

Camping Frankrijk Landes Onze streek

Onze streek

Pak een paar van de 2.200 jaarlijkse zonne-uren mee en ontdek het strand en de golven, de pijnbomenbossen, de meren, de rijke smaakvolle streekkeuken, het culturele erfgoed en de talloze sportmogelijkheden.

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Messanges

Messanges

Messanges is een badplaats op slechts 20 minuten van Eurosol en staat bekend om het witte zandstrand, de fiets- en wandelpaden en de talrijke sportmogelijkheden.

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Vieux-Boucau-les-Bains

Vieux-Boucau-les-Bains

Vieux-Boucau is een badplaats op 20 minuten van Eurosol en is een mengeling van baskisch erfgoed en tradities uit de Landes.

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Soustons

Soustons

Soustons, op 30 minuten van Eurosol, bezit een gevarieerd landschap tussen oceaan en enkele binnenmeren en biedt de mogelijkheid tot het beoefenen van verschillende watersportvarianten (kano, kayak, windsurfen, …)

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Hossegor

Hossegor

Hossegor is één van de bekendste surfsports van Europa, onder andere door de organisatie van verschillende grote, internationale surfkampioenschappen. Op slechts 40 minuten van Eurosol, heft Hossegor tevens één van de mooiste golfcomplexen van onze streek

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Dax

Dax

Dax is een kuuroord uit de Romeinse tijd en is bekend om de helende werking van het warme water uit de bron die midden in het centrum ligt. Op slechts 35 km van Eurosol, is Dax een zeer geschikte plaats voor een dagtocht met de hele familie.

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Capbreton

Capbreton

Capbreton is de buurman van Hossegor en biedt volop mogelijkheden voor fietsers, surfers en wandelaars. Ligt op 40 minuten van Eurosol.

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Oceaan en strand

Oceaan en strand

Kom heerlijk ontspannen op het kilometerslange witte zandstrand van de Atlantische kust en zoek verkoeling in de prachtige golven van de oceaan. Al dit moois op slechts 700 meter van Camping EUROSOL !

Meer informatie
Camping Frankrijk Landes Gastronomie

Gastronomie

De « Sud-Ouest » van Frankrijk staat bekend om de goede keuken. Talrijke gezellige en goede restaurantjes in typische Landes-stijl laten u hiermee graag kennis maken. Proef de « klassiekers » als de « Salade Landaise », de « Foie Gras »...

Meer informatie