Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Sportinfrastructuur op onze Landes camping

De camping Eurosol in Saint Girons Plage biedt sportfaciliteiten om een breed scala aan sporten te beoefenen.

MULTISPORTTERREIN

De camping Eurosol in Saint Girons plage biedt sportfaciliteiten om een breed scala aan sporten te beoefenen. Jong en oud, trek je sportschoenen aan en ga naar de stad.

Naast het multisportterrein beschikt onze camping ook over de nodige uitrusting om een partijtje tafeltennis te spelen. Kom en neem deel aan een aantal gekke wedstrijden op een steenworp afstand van uw standplaats of huuraccommodatie! Aarzel niet om de Eurosol-kampeerders in een goed humeur uit te dagen tussen twee bezoeken aan de Landes.

STRAFVOLLEDIGHEID

Liefhebbers van teamsporten, voeten in het zand, ontdek strandvolleybal. Varieer tussen smashes en passes en confronteer uw buren de kampeerders.

TENNIS

Als u de voorkeur geeft aan individuele sporten, kunt u gebruik maken van de tennisbaan en de lessen van onze instructeurs.

BASKET

Het basketbalveld verwelkomt u en uw 4 teamgenoten tegen een team van 5 andere deelnemers. Tussen passen, schoten en dribbels door, zal de overwinning komen door het zweet van je voorhoofd.

PÉTANQUE

En voor de "meer" sporters, het petanquetoernooi met de beker op het einde! 3 velden staan tot uw beschikking om uw vrije tijd te oefenen.

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
Onze zwembaden
Speeltuinen
Kids club
Animatie overdag
Animatie 's avonds
Sportaktiviteiten