Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

De Landes-meren

Een bezoek aan de Landes is ook een gelegenheid om de vele meren in de regio te bezoeken. De meeste grote meren in de Landes hebben stranden (vaak met strandwachters in de zomer), wandelpaden en een of meer nautische bases. Zo kunt u leren windsurfen, wakeboarden, waterskiën, boei, stand-up paddle, kanoën, waterfietsen, enz. Alles wat je nodig hebt om een goede tijd te hebben met familie of vrienden!

Elk meer heeft zijn eigen bijzonderheden die aan alle wensen voldoen:

  • Tijdens een bezoek aan Biscarrosse ontdekt u een badplaats tussen twee grote meren in de Landes. In het noorden, het meer van Cazaux-Sanguinet, geklasseerd als 2e grootste meer van Frankrijk met 55 km². Het zal jong en oud, op zoek naar sensatie, verrukken dankzij het aquapark. In het zuiden is het Lac de Parentis-Biscarrosse ook bekend, maar dit keer om zijn hydrobasis en zijn hydraviatiemuseum.
  • Het meer van Aureilhan en Mimizan, heeft een niet te missen bloemenpromenade, maar wordt ook gewaardeerd voor de visserij.
  • Het Lac de Léon, dat het dichtst bij de camping Eurosol ligt, laat de ontdekkingsreizigers toe de wandelpaden te volgen of zich per boot te laten leiden op de prachtige stroming van Huchet.
  • Het meer van Port-d'Albret, gelegen in Vieux-boucau en verbonden met de oceaan, huurt uw boot of waterfiets om naar het wilde eiland in het centrum van het meer te gaan voor een gegarandeerde verandering van omgeving. Niet ver van dit meer ligt het Lac de Soustons met zijn vele nautische bases.
  • Ten slotte, gelegen op het zuidelijkste puntje van de Landes, geeft het meer van Hossegor u de mogelijkheid om ter plaatse geproduceerde oesters te proeven in een idyllische omgeving, een must voor levensgenieters!
 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
C’est si Bon
De nieuwe Aquitaine regio
Moliets-et-Maa
Messanges
Vieux-Boucau-les-Bains
Soustons
Hossegor
Dax
Capbreton
Biscarrosse
Oceaan en strand
Surfen in de Landes
Cultuur en vrije tijd
Gastronomie
Ferias van het Zuidwesten
Het Landes-bos
Baskenland
Spaanse grens