Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Een deskundig en gemotiveerd animatieteam voor overdag

Een geweldig team om je dagen op te vrolijken...

Animatoren

Zowel jong als oud zal kunnen profiteren van vele activiteiten overdag om plezier te hebben, zich te vermaken en nieuwe vrienden te maken.

Animaties met familie of vrienden worden u voorgesteld op de Eurosol camping in Saint Girons plage. Tijdens het hoogseizoen biedt een geweldig team van entertainers een gevarieerd wekelijks programma voor iedereen. Voor het plezier van het collectief, creëer uw team en speel waterpolo in het buitenzwembad.

Na een goed ontbijt in de Landes, kleed je je aan in sportkleding en ga je naar het terras om je spieren te laten ontwaken. Niets beters om je dag te beginnen!

Watersportliefhebbers, het buitenzwembad van de camping wordt de ontmoetingsplaats voor aquagymlessen, met een toegewijde instructeur. Profiteer van de voordelen van de watersport en blijf fit!

U haalt het beste uit uw verblijf op uw camping Eurosol in Saint Girons Plage. Terwijl uw kleintjes in de kinderclub zijn met onze animatoren, kunt u afspreken voor een potje jeu de boules of een basketbalwedstrijd. Naar je sneakers!

Tijdens uw vakantie in de Landes kunt u deelnemen aan sporttoernooien en andere kampeerders uitdagen tot verschillende spelletjes.
U heeft de mogelijkheid om tijdens uw verblijf in St Girons plage met uw buren te socialiseren.

En terwijl de ouderen oefenen tijdens toernooien en wedstrijden, zullen de jongeren zich vermaken met onze animatoren rond het thema van de week.
Zij maken gebruik van de komst van de mascottes van de camping. Ze zullen zich amuseren en verwonderen over de verschillende activiteiten die onze camping in de Landes aanbiedt.

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
Onze zwembaden
Speeltuinen
Kids club
Animatie 's avonds
Sportaktiviteiten
Infrastructures Sportives