Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Camping Frankrijk Biscarrosse

Gelegen in het noorden van de regio, heeft Biscarrosse veel troeven om aangename momenten door te brengen met uw geliefden aan de Zilverkust.

De stranden

Als u naar Biscarrosse komt, kunt u genieten van 3 km fijn zandstrand. Hiervoor kunt u naar het Zuid-, Noord- en Vivierstrand gaan of naar de Trencat-surfplek.

Les Landes, het is ook veel meren om te ontspannen, te sporten, plezier te hebben en te zwemmen. Biscarrosse is geen uitzondering omdat de badplaats alleen al drie grote meren in de buurt heeft.

U wordt verwend met de keuze van de aangeboden activiteiten: waterpark, vissen, zeilen, windsurfen, stranden, wandelen of fietsen, enz. Of u nu met z'n tweeën komt, met vrienden of familie, profiteer van de idyllische omgeving tijdens een uitstapje naar het meer.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar culturele ontdekkingen kunnen terecht bij Lac de Biscarrosse en Parentis, dat ook de bijzonderheid heeft een hydrobase te zijn. Het is ook aan de rand van dit meer dat u het hydrografische museum kunt bezoeken.

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
C’est si Bon
De nieuwe Aquitaine regio
Moliets-et-Maa
Messanges
Vieux-Boucau-les-Bains
Soustons
Hossegor
Dax
Capbreton
Oceaan en strand
Surfen in de Landes
De Landes-meren
Cultuur en vrije tijd
Gastronomie
Ferias van het Zuidwesten
Het Landes-bos
Baskenland
Spaanse grens