Boek
Ik boek
Van
Naar
  Bekijk de video van de camping

Kamperen in de Nieuw-Aquitanië regio

Nieuwe Aquitanië

Begrensd door de Atlantische Oceaan profiteert de regio Aquitaine van een zacht zeeklimaat met heerlijke temperaturen en meer dan 2.200 zonne-uren per jaar. Hiervan geniet niet alleen de bevolking en de toeristen maar profiteert ook de groene, uitbundige natuur. Kom dus ook lekker zonnebaden en relaxen op de kilometers lange stranden met zacht wit zand, of actief watersporten op de vele binnenmeren of de golven van de Oceaan. Ook de adembenemende uitlopers van de Pyreneën en de talrijke fiets- en wandelpaden van onze streek nodigen u uit voor een ontdekkingstocht door de grootste regio van Frankrijk.

Streek van historie en wijn

Jaarlijks ontvangt de streek Aquitaine vele duizenden toeristen die komen om de grotten te bezoeken waar de Cro-Magnonmens vroeger geleefd heeft en waar de beroemde schilderingen op de rotswanden (Lascaux) kunnen worden bezichtigd.
En natuurlijk ook om een bezoek te brengen aan de grootste wijnstreek van Frankrijk met de mogelijkheid de prachtige wijnkastelen te bezichtigen en de grote verscheidenheid aan wijnen te proeven.

Vakantie voor iedereen

Ons departement Landes is er een met vele gezichten: van de Atlantische kust totaan de machtige Pyreneën, via de wijngaarden, de zoete meren en de slingerende rivieren.
In de Landes vindt iedereen iets voor de perfekte vakantie : een zonnig en aangenaam klimaat, eindeloze stranden, een pijnbomenbos zover het oog reikt, binnenmeren, een veelzijdige gastronomie, een interessant natuurlijk en cultureel erfgoed, en volop (sportieve) mogelijkheden voor de vrijetijdsbesteding.

Kortom : geniet van een fijne vakantie bij ons, op Camping EUROSOL !!!

 
 

Ontdek ons aanbod aan accommodaties :

 
C’est si Bon
Moliets-et-Maa
Messanges
Vieux-Boucau-les-Bains
Soustons
Hossegor
Dax
Capbreton
Biscarrosse
Oceaan en strand
Surfen in de Landes
De Landes-meren
Cultuur en vrije tijd
Gastronomie
Ferias van het Zuidwesten
Het Landes-bos
Baskenland
Spaanse grens