Verhuur van luxe Stacaravans, Chalets, Lodge-tenten & Camp-Etoiles

 

Mobil-home Coquelicots 4 personnes

Gezellige, moderne stacaravan met 2 slaapkamers (voorzien van dekbedden en kussens), een zitkamer met open keuken (volledig ingericht met gasfornuis, magnetron, grote koelkast met gescheiden vriesvak, servies en bestek), een badkamer met douche en wastafel, en een gescheiden toilet. Beschikt over een eigen privékluisje en een overdekt houten buitenterras van 10 m² met tuinameublement (tafel en stoelen) voor 4 personen.

Mobil-home Paquerettes 6 personnes

Comfortabele stacaravan met 2 slaapkamers (voorzien van dekbedden en kussens), een zit/slaapkamer met gescheiden eettafel, een Amerikaanse open keuken (volledig ingericht met gasfornuis, magnetron, grote koelkast met gescheiden vriesvak, koffiezetapparaat, servies en bestek), een badkamer met douche en wastafel, en een gescheiden toilet. Deze luxe versie beschikt over een eigen privékluisje en een verhoogd houten buitenterras van 18 m² met tuinset (tafel, stoelen, parasol) voor 6 personen.

Mobil-home Fougères 4 personnes

Moderne stacaravan in chalet-look met 2 slaapkamers (voorzien van dekbedden en kussens), een zitkamer met open keuken (volledig ingericht met gasfornuis, magnetron, koelkast, vrieskist, servies en bestek), een badkamer met douche en wastafel, en een gescheiden toilet. Bovendien beschikt u over een eigen privékluisje en een overdekt houten buitenterras van 10 m² met tuinameublement (tafel en banken) voor 4 personen.

Mobil-home Jasmin 6 personnes

Mooie ruime stacaravan met 3 slaapkamers (voorzien van dekbedden en kussens), een zitkamer met open keuken (volledig ingericht met gasfornuis, magnetron, grote koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, servies en bestek), een badkamer met douche en wastafel, en een gescheiden toilet. Deze luxe splinternieuwe versie beschikt over een eigen privékluisje en een deels overdekt houten buitenterras van 10 m² met tuinameublement (tafel en stoelen) voor 6 personen.

Chalet Camelias 6 personnes

Prachtig, modern chalet van 35m² met 3 slaapkamers (voorzien van dekbedden en kussens), een mooie open keuken (volledig ingericht met gasfornuis, magnetron, grote koelkast met vriesvak, servies en bestek), een ruim woongedeelte, een badkamer met douche en wastafel, en een gescheiden toilet. Bovendien beschikt u in deze splinternieuwe uitvoering over een eigen privé-kluisje en een overdekt terras van 13m² met tuinameublement (tafel en stoelen) voor 6 personen.

Chalet Glaïeuls 6 personnes

Mooi ruim chalet van 39m² met 3 slaapkamers (voorzien van dekbedden en kussens), een ruime woonkamer met open keuken (volledig ingericht met gasfornuis, magnetron, grote koelkast met vriesvak, servies en bestek), een badkamer met douche en wastafel, en een gescheiden toilet. Bovendien beschikt u over een eigen privékluisje en een overdekt terras met tuinameublement (tafel en stoelen) voor 6 personen.

Tente lodge 6 personnes

Comfortabele Lodge-tent (nieuw model 2015 !!!) zonder badkamer en toilet. De Lodge is prachtig ingericht, heeft 3 gescheiden slaapkamers (voorzien van dekbedden en hoofdkussens) en een ruim woon- en eetgedeelte met open keuken (met magnetron, gasstel, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, servies en bestek). De totale oppervlakte van de Lodge bedraagt 50 m² waarvan een overdekt balkon van 15 m² met tuinameublement.

Camp Etoile 2 personnes

Kampeer "natuurlijk" en geniet van de sterrenhemel in deze slaapkamer op palen met beschutte picknicktafel. Bereikbaar via een trapje, slaapt u op een comfortabel trampolinedoek (neem slaapzak of dekbed mee) en kijkt u naar de blauwe lucht en de avondsterren door het doorzichtige dak. Deze slaaphut (zonder stroom) is ideaal voor wandelaars en fietsers en wordt per nacht verhuurd.